Meer foto's

Altijd welkom op Camping Suasa!

Wat goed, je hebt ons gevonden! Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Hier ben je weg van alles en overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en verhuur van luxe Safaritenten met eigen sanitair. Maak een kampvuur, plons in het zwembad, koel af op het terras met een ijsje of bouw een zandkasteel. Geniet van het niets doen of leef je uit!

Ga op avontuur en kom samen tot rust

Een keer per week stoken we onze houtoven op en maken we pizza’s uit onze eigen houtoven. We organiseren samen met lokale wijnboeren een proeverij op de camping, zodat je niet meer naar de camping hoeft te rijden en eventuele kinderen lekker kunnen spelen. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoen activiteiten voor groot en klein.

Camping Suasa: weg van alles en overal dichtbij

De charme camping in Italië grenst aan het dorpje Castelleone di Suasa in de provincie Ancona. In het dorp is een bakker, een slager, een huishoudwinkel, een paar koffiebarretjes en een supermarkt. Kenmerkend voor deze omgeving van Marche is het heuvelachtige landschap en historische stadjes die al op 10 minuten rijden van de charme camping liggen met heerlijke restaurantjes en kastelen. Camping Suasa ligt tussen de Adriatische zee (ca. 25 minuten rijden) en de bergen van de Apennijnen meer landinwaarts. De zandstranden zijn zeer geschikt voor kinderen omdat de zee lange tijd ondiep is. Kom naar Camping Suasa en ontdek al het moois dat Le Marche te bieden heeft.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk alle aanbieders van Camping Suasa:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €0 €32 per nacht
Camping Suasa
Italië Marche Ancona Castelleone di Suasa

Contrada Santa Lucia 13, Castelleone di Suasa 60010 Ancona

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half juli - september

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe