Algemene gegevens

Staanplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 165 m

Camping Suasa!

Wat goed, je hebt ons gevonden! Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Hier ben je weg van alles en overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en verhuur van Safaritenten en Bell tenten en twee gepimpte caravans. Maak een kampvuur, plons in het zwembad en geniet op het terras van verse gerechten, heerlijke wijn en het beste biertje. Laat je verrassen of ga lekker niets doen.

Lekker eten met lokale producten

Een aantal keer per week koken we voor onze gasten met lokale producten en maken we pizza’s uit onze eigen houtoven. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoen activiteiten voor groot en klein. ‘On the spot’ organiseren we in de vroege ochtend yoga, natuurspeurtocht voor kids en een buiten bios voor het hele gezin.

Vakantie in de Marche

De charme camping in Italië grenst aan het dorpje Castelleone di Suasa in de provincie Ancona. In het dorp is een bakker, een slager, een huishoudwinkel, een paar koffiebarretjes en een supermarkt. Kenmerkend voor deze omgeving van Marche is het heuvelachtige landschap en historische stadjes die al op 10 minuten rijden van de charme camping liggen met heerlijke restaurantjes en kastelen. Camping Suasa ligt tussen de Adriatische zee (ca. 25 minuten rijden) en de bergen van de Apennijnen meer landinwaarts. De zandstranden zijn zeer geschikt voor kinderen omdat de zee lange tijd ondiep is. Kom naar Camping Suasa en ontdek al het moois dat Le Marche te bieden heeft.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Suasa bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €32 per dag
Extra persoon €6 €6 per dag
Kind t/m 2 jaar €0,00 €0,00 per dag
Bell-tent 2 personen €279 €479 per week
Safaritent 4 personen €449 €999 per week

Prijs is op basis van 2 personen vanaf 3 jaar, 1 auto en 1 tent. Voor een kleine bijzettent worden geen extra kosten in rekening gebracht. Extra persoon vanaf 3 jr €6 per nacht. Kinderen t/m 2 jr. gratis.

Camping Suasa

Italië Marche Ancona Castelleone di Suasa

Contrada Santa Lucia 13, Castelleone di Suasa 60010 Ancona

+31 6 4274 8888 of +39 334 1494 809
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half juli tot eind september
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.