Algemene gegevens

Staanplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 30

Camping Sailcamp Boschetto Holiday

Camping Sailcamp Boschetto Holiday is een gezellige familiecamping op slechts een paar meter van het heerlijke strand van Sicilië. de camping beschikt over meerdere speeltuinen en sportvelden, zoals een volleybalveld en een voetbalveld. De camping heeft daarnaast een zeilschool en een duikcentrum waar je kunt leren zeilen en zuipen. Zin in lekker eten? Ga dan naar het fijne restaurant, waar je pizza’s kunt eten. Ook kun je er een supermarktje vinden en zijn er barren. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van het strand

Camping Sailcamp Boschetto Holiday ligt op het prachtige eiland Sicilië, aan de kust. Je kunt er genieten van lange stranddagen en wandelingen langs de duinen. De omgeving is mooi en groen en leent zich voor fietstochten en wandelingen. Bij de zee kun je allerlei watersporten beoefenen.

We hebben een aantal opties voor Camping Salicamp Boschetto Holiday voor je op een rijtje gezet:

Camping Salicamp Boschetto Holiday

Italië Sicilië Messina Terme Vigliatore

Lungomare Marchesana 283, 98050 Terme Vigliatore

0039 0909587324
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.