Meer foto's

Camping Sabbiadoro

Camping Sabbiadoro is de ideale camping voor uw vakantie met de familie, met kinderen, met vrienden en voor diegene die zich niet willen scheiden van hun dierenvrienden De camping heeft volledig uitgeruste plaatsen en 6 modellen mobilhomes te huur. Daarnaast beschikt de camping over een heerlijk waterpark met 3 zwembaden. Daarnaast ligt de camping aan een privé-strand, waar je kunt genieten van de zee. In de zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals een animatie programma met shows en musicals. De camping heeft een midgetgolfbaan, volleybalveld, voetbalveld en volleybalveld. Daarnaast is er een restaurant met biertuin en een ijssalon.

Geniet van het strand

Camping Sabbiadoro ligt aan de prachtige Venetiaanse kust, waar je kunt genieten van lange stranddagen en mooie wandelingen langs het strand. De camping ligt vlakbij het stadje Lignano Sabbiadoro, waar je kunt genieten van leuke restaurantjes en bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sabbiadoro
Italië Friuli-Venezia Giulia Udine Lignano Sabbiadoro

Via Sabbiadoro, 8, 33054 Lignano Sabbiadoro

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe