Meer foto's

Camping Punta Lunga

Camping Punta Lunga in Vieste is een grote camping aan de Italiaanse kust op het schiereiland Gargano in de provincie Foggia. Een prachtige camping aan de Adriatische zee met de schaduw van pijnbomen en een met een uitzicht over de zee. De camping beschikt over verschillende bungalow en stacaravans die over alles beschikken wat je nodig hebt. Bijna alle plekken hebben uitzicht over de zee en liggen onder de schaduw. Camping Punta Lunga heeft een eigen zandstrand, beachvolleybalveld, een surfschool. en een speelterreintje. De camping beschikt over een restaurant, snackbar, levensmiddelenwinkel en elke dag is er brood verkrijgbaar op de camping.

Omgeving van de Gargano

In de buurt van Camping Capo Vieste liggen de betoverde Tremiti-eilanden waar je met een veerboot naartoe kan varen. Deze eilanden zijn één van de mooiste mariene reservaten van de hele wereld. Op de eilanden zijn vele grotten, een buitengewoon mooie zeebodem en een kostbaar en archeologisch erfgoed te vinden. Op en rondom Gargano zijn ook verschillende ander grotten te vinden die allemaal prachtig er bij liggen, de ene nog mooier dan de ander. Daarnaast worden er zeilexcursies georganiseerd waarbij je in een kleine groep (maximaal vijf personen) een 8 uur durende cursus kan nemen. Een instructeur legt de basis van het zeilen en het uitvoeren van driften uit. Daarnaast leer je de apparatuur te gebruiken en manoeuvres te beheersen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Punta Lunga
Italië Apulië Foggia Vieste

Località Defensola, 71019 Vieste FG, Italië

Duits, Engels, Frans, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe