Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 350 m

Camping Panorama del Chianti

De charme Camping Panorama del Chianti in Certaldo beschikt over een zwembad en biedt een oase van rust, gelegen in de groene heuvels van Toscane. De camping ligt aan de de Strada del Vino Chianti, een wijnroute door heuvels, bossen en wijngaarden van Italië. De rust en de prachtige ligging maken van Panorama del Chianti een unieke camping, waar u kunt genieten van uw vakantie in het Toscaanse land. De camping staat tot uw beschikking om u alle nuttige informatie als bezienswaardigheden, culturele of gastronomische excursies te plannen.

Vakantie in Toscane

De camping ligt in de provincie Florence, een gebied dat beroemd is om zijn natuur en kunststeden als Florence, Siena, San Gimignano, Certaldo en Volterra. Niet ver van de camping ligt het Chianti Nationaal Park, waar Leonardo da Vinci verschillende hydraulische experimenten deed.

We hebben een aantal opties voor Camping Panorama del Chianti voor je op een rijtje gezet:

45

5

6 ha

350 m

Camping Panorama del Chianti

Italië Toscane Florence Certaldo

via Marcialla 349, 50052 Certaldo (Fi)

+39 (0)571 66 93 34
Engels, Italiaans
maart - oktober
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.