Algemene gegevens

Staanplaatsen: 210
Huuraccommodaties: 48

Camping Oasi

Camping Oasi is een gezellige familiecamping met twee zwembaden, gelegen aan een heerlijk privéstrand in de buurt van Venetië. Bij het strand kun je heerlijk zwemmen en genieten  van de zon. Je kunt op de camping veel sportvelden vinden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en beachvolleybalvelden. Ook vind je er twee zwembaden, waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. De camping beschikt over een restaurant, bar en broodjeszaak, waar je een lekker hapje kunt eten. In de zomer worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van een vakantie aan de Venetiaanse kust

Camping Oasi ligt aan de Venetiaanse kust, waar je kunt genieten van lange stranddagen en wandelingen door de duinen. Ook is de omgeving erg mooi en leent het zich dus goed voor fietstochten en excursies. Venetië ligt ook dichtbij en daar kun je genieten van mooie kanalen en straatjes.

Camping Oasi

Italië Noord-Italië

Via A. Barbarigo 147, 30019 Chioggia – Venezia

+39 (0)4 15 54 11 45
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.