Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 132
Huuraccommodaties: 10

Camping Mare Monti

Camping Mare Monti is een gezellige familiecamping, gelegen bij de Italiaanse kust. De camping beschikt over een lekker zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast vind je er meerdere speeltoestellen en worden er in de zomer leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals dansavonden, spelletjesavonden en muziek. De camping heeft daarnaast een kleine supermarkt en bar, waar je eten en drinken kunt kopen. In de zomer is er een busservice die je naar het strand brengt.

Geniet van de mooie omgeving

Camping Mare Monti Sestri Levante, in de buurt van Cinque Terre. Gelegen in een heuvelachtig gebied ongeveer vijftien honderd meter van de zee vindt u Camping Mare Monti. Hier kunt u genieten van een zorgeloos verblijf dicht bij de natuur. U kunt excursies maken in plaatsen zoals Cinque Terre, Portofino en Portovenere. Deze prachtige plaatsen maken uw vakantie in Liguria onvergetelijk. Het stadje Sestri Levante beschikt over stranden, waarvan één in het centrum van het dorp. Bovendien vindt u in het dorp diverse restaurants en bars waar u naar hartenlust kunt genieten van een avondje uit. Elk jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd. Zoals een Barcarolle Festival, het Festival van Bagnun, de Andersen Award. Tevens zijn er klassieke muziek concerten en verschillende thematische tentoonstellingen.

Camping Mare Monti

Italië Ligurië Genua Sestri Levante

Via Aurelia km 469, 16039 Sestri Levante

0039 0185 44348
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.