Alle foto's

Camping Luminoso

Camping Luminoso is een gezellige familiecamping gelegen op het prachtige eiland Sicilië. De camping ligt direct aan de kust en beschikt over een privéstrand, waar je bedjes en parasols kunt huren. Op de camping kun je genieten van een snackbar en er worden activiteiten georganiseerd zoals sportklasjes. Voor de kinderen zijn er genoeg speeltuinen.

Vakantie op Sicilië

De camping is het hele jaar geopend en is gelegen in het toeristische Punta Braccetto in Santa Croce Camerina in de provincie Ragusa aan de Siciliaanse Rivièra in het zuiden van Oost-Sicilië, direct aan de Middellandse Zee. De camping is voorzien van alle gemakken, zoals directe toegang tot het strand met fijn goudkleurig zand en een ruim privéstrand uitgerust met ligbedjes en parasols. De camping bevindt zich op slechts 5 km afstand van Santa Croce Camerina en op 25 km afstand van de hoofdstad Ragusa.
Vanuit Camping Luminoso is het mogelijk om in korte tijd de mooiste en meest karakteristieke plaatsen van de provincie Ragusa en omgeving te bereiken: Ragusa, Modica, Ragusa Ibla, Scicli, Noto, Siracusa, Agrigento, Punta Secca (fictieve verblijfplaats van Commissaris Montalbano) en vele andere plaatsen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Luminoso
Italië Sicilië Ragusa Santa Croce Camerina

Viale dei Canalotti Punta Braccetto, 97017 Santa Croce Camerina

Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Blurred map of Europe