Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 39

Camping La Sfinge

Camping La Sfinge is een gezellige familiecamping, gelegen aan een rivier en vlakbij Cinque Terre. De camping beschikt over een kleine supermarkt waar je plaatselijke producten en eten kunt kopen. De camping heeft daarnaast een busservice, die je naar het strand brengt. Je kunt daar genieten van lange stranddagen waar je heerlijk kunt zwemmen. De camping heeft ruime staanplaatsen en fijne stacaravans te huur, waar je kunt genieten van de groene omgeving en de rustige sfeer.

Geniet van de mooie omgeving

Camping Vakantiepark la Sfinge bevindt zich tussen de beroemde plaatsen Cinque Terre en Portofino (Ligurië), te midden van groene pijnboombossen en acacia’s en strekt zich uit tot over een oppervlakte van 18.000 meter in een betoverend dal. Vanuit de camping kan men gemakkelijk naar het Parco Nazionale ‘Cinque Terre’ , zowel per trein (15 min.) als per boot (dagelijkse verbinding). Zorgt de camping gratis voor een privé-busje naar het strand en het treinstation.

Camping La Sfinge

Italië Ligurië La Spezia Deiva Marina

Località Gea, 19013 Deiva Marina

00 39 01 87 82 54 64
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.