Camping Isola Dei gabbani

Het vakantiedorp Isola dei Gabbiani biedt verschillende services aan zoals; wifi, een kleine supermarkt, een bar die altijd open is van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, een goed restaurant en pizzeria waar er zowel vis als vlees kan worden gegeten of een typisch geroosterd varken van Sardinië. Naast al deze services is er ook de mogelijkheid de shuttlebus te nemen die onze gasten naar het strand met parasols en zonnebedden brengt. Het strand ligt op ongeveer 300m van de camping. Er zijn genoeg speeltoestellen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Geniet van het heerlijke strand

Isola dei Gabbiani is een ideale bestemming voor een vakantie gebaseerd op natuur, sport of rust. Ons dorp ligt aan de zee, om duidelijker te zeggen wij liggen op een schiereiland en zijn omgeven met een prachtig uitzicht op het water en wij hebben uitzicht op het Marine Park van La Maddalena. De Isola dei Gabbiani is werkelijk een natuurlijk gebied. Op een paar meter afstand met een rubberboot ( kunt u huren ) is er de mogelijkheid te duiken in Spargi, Budelli, Razzoli en Santa Maria.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Isola Dei Gabbiani voor je op een rijtje gezet:

Camping Isola Dei Gabbiani
Italië Sardinië Olbia-Tempio Palau

Porto Pollo snc, 07020 Palau

0039 0789 704019
Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.