Algemene gegevens

Staanplaatsen: 369
Huuraccommodaties: 108

Camping Due Laghi

De ruime camping is gelegen in een groot groen park van meer dan 100.000 m2. We bieden verschillende types ruime staanplaatsen en mobile homes en dus is er een geschikte accommodatie voor iedereen. Er zijn sportvelden, een groot zwembad met 2 aparte zwembaden voor de kleintjes, animatie en twee restaurants. In de omgeving kun je veel verschillende dingen ondernemen zoals mountainbiken, hiken en raften. De camping beschikt over een privéstrand met glijbaan en duikplank, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Genieten van de heerlijke meren

De camping is gelegen in een klein dorpje genaamd Levico Terme. En is omgeven door de schoonheid van de natuur zoals je deze alleen in Valusgana vindt. In deze prachtige vallei vind je de bergen en meren van Levico en Caldonazzo en wanneer je een stukje verder rijdt kom je bij artistieke steden als Trento, Verona en Venetië.

Camping Due Laghi

Italië Noord-Italië

Loc. Costa, 3, 38056 Levico Terme

0039 0461 706290
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.