Camping Covelo

Camping Covelo is een gezellige familiecamping, direct gelegen aan de oevers van het Iseomeer. De camping beschikt over een heerlijk restaurant en bar, waar je kunt genieten van lekker eten en een drankje. Er bevindt zich een groot terras met uitzicht op het meer. Ook is er een kleine winkel met streekproducten en warme broodjes. De camping heeft een uitgebreid animatieprogramma met live muziek, een kids club en feesten. Daarnaast worden er workshops gegeven zoals duiken, paragliden en Italiaans koken. Ook kun je meegaan op excursies op het Iseomeer of bij de omliggende wijngebieden.

Geniet van het prachtige meer

Camping Covelo bevindt zich aan de oevers van het Iseomeer, waar je heerlijk kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen. Daarnaast kun je in de omliggende bergen heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook leuke stadjes, waar je veel bezienswaardigheden en faciliteiten kunt vinden.

Overige information van deze accommodatie

Camping Covelo
Italië Lombardije Brescia Iseo

Via Covelo, 18, 25049 Iseo

0039 030 982 1305
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe