Meer foto's

Camping Capo Vieste

Camping Capo Vieste in Vieste is een grote camping in Italië met zwembad aan zee op het puntje van het het schiereiland Gargano in de provincie Foggia. De camping biedt verschillende comfortabele bungalows en stacaravans aan. De camping ligt onder de schaduw van de bomen en heeft een schaduwrijke parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt de camping over een restaurant met pizzeria, een bar en een terras met zeezicht. Op camping Capo Vieste is wifi gratis in het restaurantgedeelte. Ook vind je een levensmiddelenwinkel, tennisbaan, ondiep kinderbad en een verwarmd zwembad op het terrein. Daarnaast kan je genieten van de verschillende wateractiviteiten zoals wind- en kitesurfen en zeilen. Het Villaggio ligt dicht bij de sfeervolle plaats La Salata, een vroeg-christelijke necropolis. Het centrum van Vieste ligt op ongeveer 8 km afstand.

Omgeving van de Gargano

Rondom de camping is genoeg te doen. Je kan bijvoorbeeld heerlijk wandelen, mountainbiken en fietsen. Daarnaast worden er zeilexcursies georganiseerd waarbij je in een kleine groep (maximaal vijf personen) een 8 uur durende cursus kan nemen. Een instructeur legt de basis van het zeilen en het uitvoeren van driften uit. Daarnaast leer je de apparatuur te gebruiken en manoeuvres te beheersen. In de buurt van Camping Capo Vieste liggen de betoverde Tremiti-eilanden waar je met een veerboot naartoe kan varen. Deze eilanden zijn één van de mooiste mariene reservaten van de hele wereld. Op de eilanden zijn vele grotten, een buitengewoon mooie zeebodem en een kostbaar en archeologisch erfgoed te vinden. Op en rondom Gargano zijn ook verschillende ander grotten te vinden die allemaal prachtig er bij liggen, de ene nog mooier dan de ander.

Overige information van deze accommodatie

Camping Capo Vieste
Italië Apulië Foggia Vieste

Località La Salata, 71019 Vieste

Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe