Alle foto's

Camping Capo Ferrato

Camping Village Capo Ferrato in Muravera op Sardinië is een charmecamping in Italië aan zee met uitzicht op de kust van Costa Rei. Op het fijne, witte zandstrand met een helderblauwe zee kunnen de kinderen veilig zwemmen, omdat het strand geleidelijk afloopt. Alle kampeerplaatsen op de eerste rij hebben een mooi uitzicht op het panorama van Capo Ferrato tot aan Scoglio di Peppino, waar het zeewater helder is en de kleuren bijzonder spectaculair zijn. De camping is opgericht in 1965 en is een van de eerste campings op Sardinië. De camping wordt sindsdien gerund door dezelfde familie. Het attente management staat garant voor een bijzonder gevoel van gastvrijheid, rust en goede (schoonmaak)service.

Comfortabele charme camping

Camping Village Capo Ferrato heeft comfortabele bungalows, een restaurant van hoge kwaliteit met lokale producten en een sommelier, een bar en supermarkt. Verder beschikt de camping over een sportveld en speeltuin, professionele animatie voor jong en oud, waarbij u kennis maakt met de cultuur en tradities op Sardinië. Traditie, cultuur en gastronomie zijn tevens de thema’s gedurende de Sardijnse Weken. Sinds 2001 wordt dit evenement vier maal per jaar worden deze op de camping georganiseerd. In de maanden mei, juni, september en oktober staat de camping in het teken van “The Sardinian Weeks”. Gedurende het twee of drie weken durende evenement vinden er op de camping diverse evenementen plaats, die de toeristen kennis laten maken met Sardinië en de (minder bekende) tradities van Sardinië. Met als doel de toeristen kennis te laten maken met de lokale bedrijven, kooktechnieken, wijn- en kaasproeverijen, kunst, archeologische vindplaatsen en lokale specialiteiten. Het evenement is perfect geïntegreerd in een perspectief van duurzaam toerisme. Het is een echte belevenis en geen animatie, die zowel in het Italiaans als in het Engels en Duits wordt aangeboden.

Vakantie op Sardinië

De omgeving van Camping Village Capo Ferrato is perfect voor lange wandelingen, het bezoeken van dorpjes, beschermde reservaten en natuurparken. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de kust van Costa Rei, die op 100 meter van de camping vertrekt. Op 10 minuten lopen van de camping vindt u een winkelgebied met restaurantjes, marktjes en winkels. Ten zuiden van Camping Village Capo Ferrato ligt het S.C.I. Santa Giusta Costa Rei strand. Zandduinen en eeuwenoude jeneverbomen geven dit strand zijn bijzondere uiterlijk. Zo nu en dan kunt u met een botanicus wandelingen maken in dit mooie gebied en leren over het ecosysteem van de stranden. Na 6 kilometer eindigt het strand ter hoogte van het voorgebergte Capo Ferrato.

Ontdek het voorgebergte Capo Ferrato

Dit voorgebergte is de perfecte setting voor duik- en visliefhebbers. U treft hier verschillende wandelroutes langs de kust en naar de top van de berg Ferru. Op enkele kilometers van de camping ligt het bergachtige gebied Sette Fratelli natuurpark. Een spectaculair landschap met canyons en bossen. Ook het Capo Carbonara-Villasimius natuurpark ligt op enkele kilometers van de camping. Hier vindt u de Serpentara en Cavoli eilanden. Bezoek de stranden Cala Sinzias en Cala Pira, ideaal voor zwem- en snorkelliefhebbers. De stad Villasimius ligt op 15 kilometer van de camping. De stad heeft een mooie haven, winkels en bruisend nachtleven.

Overige information van deze accommodatie

Camping Capo Ferrato
Italië Sardinië Cagliari Muravera

Via delle Ginestre 12, 09043 Muravera

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe