Meer foto's

Camping Arizona

De directie en de medewerkers van Camping Arizona heten u van harte welkom. Wij bieden u een ontspannende en rustgevende vakantie te midden van de groene omgeving van het omliggende land. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met glijbaan en peuterbad. Ook zijn er meerdere speeltuinen en luchtkastelen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. De camping heeft een tennisbaan, volleybalveld en voetbalveld. Ook vind je er een ballenbak, een recreatieruimte met pouletafel en een restaurant, waar je een lekker hapje kunt eten.

Geniet van de groene omgeving

Camping Arizona ligt bij het stadje Salsomaggiore Terme. Vlakbij de camping kun je de bekende thermen van Italië vinden, waar je helemaal tot rust kunt komen. Ook kun je er vele leuke plaatsen bezoeken zoals Parma, Busseto en Mantova. De omgeving is heerlijk groen en je kan er goed wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Arizona
Italië Emilia-Romagna Parma Salsomaggiore Terme

Via Tabiano, 42/A, 43039 Salsomaggiore Terme

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe