Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 11

Camping Anxur

Camping Anxur is een gezellige familiecamping aan de kust van Italië. De camping heeft een heerlijk restaurant, een bar en een snackbar, waar je een lekker hapje kunt eten. Ook is er een kleine supermarkt en een schoonheidssalon. Er is een recreatieruimte met spelletjes, waar de kinderen zich kunnen vermaken. Ook is er een fitnessruimte en zijn er sportvelden voor de sportievelingen. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd zoals sporttoernooien, aerobics, musicals, karaoke en thema avonden.

Geniet van het strand

Camping Anxur ligt op slechts enkele meters van het heerlijke strand. Je kunt er genieten van lange stranddagen en je kunt er uitstekend zwemmen. Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in de groene omgeving. De camping ligt vlakbij meerdere leuke stadjes, waar je kunt genieten van veel bezienswaardigheden en faciliteiten.

We hebben de beste opties voor Camping Anxur voor je op een rijtje gezet:

Camping Anxur

Italië Lazio Latina Fondi

Via Flacca km 1.500, 04022 Fondi

0039 0771 57154
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.