Meer foto's

Camping Al Lago

Camping Al Lago is een gezellige familiecamping dat direct aan de oevers van het prachtige meer Lago di Ledro. De kampeerplaatsen grenzen direct aan het meer en aan een heerlijk strand. Op de camping staat een lekker restaurant met pizza’s en een fijne bar. Je kunt er de hele dag door lekker eten en drinken. De camping verhuurt fietsen en mountainbikes en er is een kanoverhuur, waarmee je het meer kunt verkennen. De camping beschikt over meerdere speeltuinen en tafeltennistafels waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Kamperen aan Lago di Ledro

Camping Al Lago ligt aan het prachtige meer Lago di Ledro. Op het meer kun je allerlei watersporten beoefenen zoals kanoën en kajakken. Daarnaast kun je er heerlijk zwemmen en kun je genieten van lange stranddagen. De omgeving is prachtig groen en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Al Lago
Italië Gardameer

Via Alzer 7/9, 38067 Ledro

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe