Campeggio Villaggio Torre Del Porticciolo

Campeggio Villaggio Torre Del Porticciolo is een gezellige familiecamping op een paar meter van de kust. Ook vind je er een heerlijk zwembad en zijn er meerdere speeltoestellen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. De camping heeft een heerlijk restaurant waar je een lekker hapje kunt eten. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met een kidsclub en leuke aquagym lesjes. Er zijn ook twee barren, waar je wat kunt drinken.

Geniet van het strand en de natuur

Door de oogverblindende schoonheid van het landschap is Torre del Porticciolo een onvergetelijk oord, bijzonder geschikt voor wie van een vakantie wilt genieten in het teken van zee, relax, natuur en vermaak in het kader van de stad Alghero, voornaamste toeristisch centrum van de “Riviera del Corallo”. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en de stad Alghero is erg mooi.

Overige information van deze accommodatie

Campeggio Villaggio Torre Del Porticciolo
Italië Sardinië Sassari Alghero

Località Porticciolo, 07041 Alghero

0039 079 919010
Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe