Algemene gegevens

Staanplaatsen: 600
Huuraccommodaties: 50

Baia Di Gallipoli Camping Resort

Baia Di Gallipolli Camping Resort is een gezellige familiecamping aan de prachtige Italiaanse kust. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en er zijn meerdere speeltuinen, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Daarnaast zijn er ook sportvelden, zoals een tennisbaan, voetbalveld en volleybalveld. De camping beschikt daarnaast ook over een lekker restaurant met terras en een winkeltje, waar je al de benodigdheden kunt komen. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met theatervoorstellingen, toernooien en dansavonden.

Geniet van het heerlijke strand

De camping Village Camping Baia di Gallipoli is al 30 jaar een belangrijke toeristische bestemming in Gallipoli, aan de kustroute. Gelegen naast het Nationaal Park Isola di Sant’Andrea-Punta Pizzo, een gebied met ongerepte natuur. Op 800m is ons strand, Lido Punta della Suina, één van de best uitgeruste en beroemdste van de kust met een buffet waar u terecht kunt tot zonsondergang en met muziek en een gezellige sfeer. Vanaf de camping is er een pendelbusje naar het strand.

Baia Di Gallipoli Camping Resort

Italië Apulië Lecce Gallipoli

Lit. S. Mariadi Leuca S.P. 215 Km 0.100, 73014 Gallipoli

+39 08 33 27 32 10
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.