Agriturismo Sopra e Sotto

Agriturismo Sopra e Sotto in Montelparo is een geweldig en gastvrij vakantieadres voor de liefhebbers van het pure Italië. Op een groot landgoed van bijna 8 hectare ligt, naast de gerenoveerde boerenhoeve, een rustieke charme camping in en rond de walnotengaard. Er zijn 15 ruime kampeerplaatsen voor tentkampeerders, gelegen in de zon of schaduw. Gasten komen met eigen tent of huren een van de ingerichte verhuurtenten of safaritenten. Sopra e Sotto biedt een mooi, ruim en schoon sanitair gebouw met oplaadpunten en koelkasten. In de grote keuken is een winkeltje met producten van ons eigen land, de vergeten boodschap en vers brood. We hebben daar veel informatie beschikbaar over de omgeving, de ‘things-to-do’ en een bibliotheek vol boeken en spelletjes. We organiseren diverse outdoor activiteiten voor jong en oud, zoals bergwandeltochten, sportklimmen, geocachen en kidsadventure. (Arjan is internationaal buitensportinstructeur). Maar er zijn ook wijn- en olijfolieproeverijen op Sopra e Sotto. Tenslotte kunt u regelmatig mee eten of gebruik maken van de pizza afhaalservice. Wij heten u van harte welkom op Sopra e Sotto, een prachtige plek om te genieten van al het moois dat Le Marche heeft te bieden!

Vakantie in Le Marche

Sopra e Sotto ligt midden in het schitterende heuvellandschap in het zuiden van Le Marche. Met aan de ene kant de hoge bergen van het nationaal park Monti Sibilini, waar u fantastische bergwandelingen kan maken. Aan de andere kant de mooie Adriatische kust, met leuke badplaatsen voor een heerlijk dagje strand en zee. Er tussen de glooiende heuvels vol akkers met zonnebloemen, olijfbomen en druiven. U kunt met de auto toeren over de rustige kronkelweggetjes of een pittige fietstocht maken. Op de toppen van de heuvels liggen veel middeleeuwse Italiaanse dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan, met op elke hoek een bar of gelateria!
Ascoli Piceno en Macerata zijn beroemde oude steden, die een bezoek meer dan waard zijn. In het seizoen zijn er veel markten met lokale delicatessen en dorpsfeesten te vinden die uw vakantie in Le Marche compleet maken.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk de beste deals voor Agriturismo Sopra e Sotto:

Agriturismo Sopra e Sotto
Italië Marche Fermo Montelparo

Contrada Serrone 3, 63853 (FM) Montelparo

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
eind april - eind september

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Blurred map of Europe