Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 400 m

Agriturismo Mare e Monti

Agriturismo Mare e Monti in Tramonti is een fijne, rustige camping/agriturismo in het hart van de kust van Amalfi, op slechts 10 kilometer van de zee en 12 kilometer van Amalfi. De camping ligt op een half uur rijden van Pompei en op ongeveer een uur rijden van de Griekse tempels van Paestum. Het kampeerterrein is klein en telt 6 kampeerplaatsen en 5 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn appartementen en vakantiehuizen. Deze zijn geschikt voor twee tot en met vier personen. De boerderij biedt lokale biologische producten en een restaurant op basis van typisch mediterrane gerechten. Bijna het hele jaar kunt u genieten van prachtige wandelingen via de uitgezette wandelroutes. Er zijn uitgebreide kaarten verkrijgbaar bij de receptie. Campinggasten kunnen deelnemen aan rondleidingen op de eeuwenoude wijngaarden van de camping. De wijntour wordt georganiseerd door de campingeigenaren.

Kamperen in op een kleine camping in Italië

De agricamping bevindt zich op het open platteland, tussen het groen van de bergen en het blauw van de zee. De camping is gevestigd in een bergdorp dat Unesco-erfgoed is verklaard. De camping ligt in de schaduw van wijngaarden en sier- en fruitbomen, met uitzicht op de bergen. Een heerlijke plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en wijnproevers!

We hebben een aantal opties voor Agriturismo Mare e Monti voor je op een rijtje gezet:

Agriturismo Mare e Monti

Italië Campania Salerno Tramonti

3 Trugnano, 84010 Tramonti

0039 081 802 5226
Engels, Frans, Italiaans, Spaans
half maart - oktober
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.