Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 8

Agriturismo Alba

Agriturismo Alba is een kleine natuurcamping bij het mooie meer Lago Azzurro. Op de camping vind je erg ruimte plaatsen, tussen de groene bomen en velden. Er zijn ook comfortabele kamers met badkamer voor 2-4 personen in de omgebouwde boerderij. Je vindt daar ook een lekker restaurant en je kunt er streekproducten kopen. Op de boerderij kunt u boxen huren voor paarden en er is ook verhuur van mountainbikes. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, waar kinderen zich ook uitstekend kunnen vermaken.

Geniet van de mooie omgeving

Middenin de natuur van Parco Colli Euganei, verwelkomt Camping Agriturismo Alba u op 5km van het tolstation van Monselice (Padoue-Bologne). Nier ver daarvan, kunt u de middeleeuwse steden Este, Monselice en Montagnana bezoeken. Er is een Spa in Euganea op 10km afstand waar u zich heerlijk kunt ontspannen. De bekende steden van Venetië, zoals: Venetië (50km), Vicenza (50km), Verona (60km), Treviso (60km), Padova (20km) kunt u makkelijk voor een dagje bezoeken.

We hebben de beste opties voor Agriturismo Alba voor je op een rijtje gezet:

Agriturismo Alba

Italië Noord-Italië

via Madonnetta delle Ave, 14, 35030 Baone

0039 0429 4480
Engels
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.