Capitello Camping

Capitello Camping is een kleine familiecamping gelegen in de prachtige regio Umbrië, aan de oevers van de rivier de Tiber. De kleine camping in Italië beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad en kleine glijbaan. Daarnaast is er ook een groot terras en een bar, waar je een heerlijk drankje kunt doen. In de pizzeria kun je elke dag de lekkerste pizza’s eten. Op de camping is het mogelijk om een kano of kajak tocht te maken en er worden daarnaast ook fietsen verhuurd, waarmee je de omgeving kunt ontdekken. Je kunt staanplaatsen, stacaravans en safaritenten huren.

Families met jonge kinderen

Camping Capitello is geschikt voor families met jonge kinderen die rust willen combineren met cultuur en natuur. Voor verkoeling is er een lagune zwembad en voor een heerlijk hapje kunt u terecht bij Ristorante “Gli Scudi”.

Umbrië, Geniet van de groene omgeving

Capitello Camping bevindt zich in de provincie Terni bij het stadje Otricoli. Capitello ligt midden in een groen veld en aan de oevers van de rivier de Tiber. Op de rivier kun je fantastisch kanoën en kajakken en is het ook mogelijk om een duik te nemen. Daarnaast kun je hier prachtig wandelen langs de rivierloop. In de rest van de omgeving vind je ook talloze wandel- en fietstochten die je door het groene heuvelachtige gebied leiden.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk alle aanbieders van Capitello Camping:

Capitello Camping
Italië Midden-Italië

Via Flaminia km 68, 05030 Otricoli (Terni)

Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe