Alle foto's

Capitello Camping

Capitello Camping is een kleine familiecamping gelegen in de prachtige regio Umbrië, aan de oevers van de rivier de Tiber. De kleine camping in Italië beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad en kleine glijbaan. Daarnaast is er ook een groot terras en een bar, waar je een heerlijk drankje kunt doen. In de pizzeria kun je elke dag de lekkerste pizza’s eten. Op de camping is het mogelijk om een kano of kajak tocht te maken en er worden daarnaast ook fietsen verhuurd, waarmee je de omgeving kunt ontdekken. Je kunt staanplaatsen, stacaravans en safaritenten huren.

Families met jonge kinderen

Camping Capitello is geschikt voor families met jonge kinderen die rust willen combineren met cultuur en natuur. Voor verkoeling is er een lagune zwembad en voor een heerlijk hapje kunt u terecht bij Ristorante “Gli Scudi”.

Umbrië, Geniet van de groene omgeving

Capitello Camping bevindt zich in de provincie Terni bij het stadje Otricoli. Capitello ligt midden in een groen veld en aan de oevers van de rivier de Tiber. Op de rivier kun je fantastisch kanoën en kajakken en is het ook mogelijk om een duik te nemen. Daarnaast kun je hier prachtig wandelen langs de rivierloop. In de rest van de omgeving vind je ook talloze wandel- en fietstochten die je door het groene heuvelachtige gebied leiden.

Overige information van deze accommodatie

Capitello Camping
Italië Midden-Italië

Via Flaminia km 68, 05030 Otricoli (Terni)

Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe