Boek een camping op Sardinië!

Sardinië is een prachtig eiland, een bestemming die zeker op uw vakantie-bucketlist moet staan! Op het eiland vindt u een wonderschone natuur, schattige en pittoreske dorpjes en mooie kustlijnen. In het binnenland leven paarden, stieren, geiten en wilde zwijnen in het wild. Aan zee vindt u lagunes met sierlijke roze flamingo’s en als u geluk heeft kunt u er zelfs dolfijnen spotten! Het eiland is bijna net zo groot als Nederland, maar op Sardinië leven meer schapen dan mensen! De Sarden zijn bijzonder gastvrij en heten u maar al te graag welkom op hun eiland. In dit artikel leest u over drie campings in het mooie Sardinië, gelegen aan zee.

1. Camping Village Laguna Blu

Camping Village Laguna Blu is een actieve camping in Fertilia, gelegen aan de populaire Riviera dek Corrallois. De camping ligt op vijf kilometer afstand van de Alghero in Sassari. Het is een grote camping gelegen aan een privéstrand met veel watersportmogelijkheden in de buurt. Camping Village Laguna Blu organiseert verschillende excursies in de buurt, een leuke manier om de omgeving te verkennen. Voor de kinderen is er een kids club. U kunt er traditionele kampeerplaatsen huren, maar ook mobil-homes en hotelkamers. Op de camping is een restaurant en pizzeria.

2. Camping Village Isuledda

Camping Village Isuledda in Cannigione is een gastvrije camping, omgeven door zeewater en drie kilometer strand in Olbia-Tempio. Prachtig gelegen aan de Costa Smeralda geniet u hier van zon, zee en strand. U kampeert in een groene omgeving in de Italiaanse buitenlucht. Tijdens het hoogseizoen organiseert het animatieteam van Camping Village Isuledda leuke shows in het Amphitheather en in de pianobar. ‘s Ochtends kunt u meedoen aan de fitnesslessen. Voor de kinderen is er een kids club. In het beautycenter boekt u massages en schoonheidsbehandelingen. De zee is op loopafstand, dus u kunt op elk moment van de dag gaan zwemmen in de zee of heerlijk luieren op het strand.

3. Camping Village Baia Blu La Tortuga

Camping Village Baia Blu La Tortuga in Aglientu is een vakantiedorp aan zee in de buurt van Santa Teresa di Gallura in het noorden van Sardinië. De camping op Sardinië biedt keuze uit een breed scala aan stacaravan van hoge kwaliteit en drie verschillende soorten staanplaatsen, uitgerust met een elektriciteit. De camping ligt in de schaduw van maritieme pijnbomen en kijkt direct uit op het strand. De natuurlijke ligging van camping Village Baia Blu La Tortuga maakt dat u aan een breed scala aan sporten kunt deelnemen. Het animatieteam organiseert dagelijks diverse activiteiten. Voor de kinderen is er iedere dag een miniclub met leuke spelletjes en activiteiten. ’s Avonds zijn er thema-avonden met dans, musicals, cabaret en verschillende voorstellingen. Op de camping is een restaurant en een pizzeria.