Ga op stedentrip naar Italië

Cultuur snuiven in een bruisende stad

Italië is de ideale bestemming voor een stedentrip. Milaan, Rome, Florence, Venetië, Bologna… Allemaal steden met elk hun eigen charme, prachtige architectuur en heerlijke gastronomie. En er zijn nog véél meer steden in Italië die een bezoek waard zijn. Boek een camping dichtbij zo’n Italiaanse, culturele stad en geniet van de natuur en rust op uw camping, maar ga op ontdekking en geniet van het typische Italiaanse leven (la dolce vita italiana) in een bruisende stad.

Het beste van twee werelden

Als u op een camping verblijft, kunt u prima dagjes weg naar steden en en pittoreske dorpjes. Of kies één stad en blijf een paar dagen. Omdat u op een camping niet ver van de leukste steden en dorpen verblijft, maar nét ver genoeg zit dat u geen last hebt van de stadsdrukte, krijgt u het beste van twee werelden. En het maken van een citytrip is leuk voor het hele gezin! In alle steden worden namelijk wel leuke evenementen georganiseerd, zijn er leuke musea om te bezoeken en kunt u héérlijk eten. Welke Italiaanse stad u ook kiest, leuk is het zeker!

Boek nu een camping in de buurt van de leukste steden van Italië! Geen idee welke stad nou écht leuk is om te bezoeken? Lees ons blogartikel over de 5 leukste steden van Italië.