Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 342
Huuraccommodaties: 804
Oppervlakte: 30 ha

Camping Village Isamar

Camping Village Isamar in Isolaverde di Chioggia is een luxe camping gelegen vlak aan zee, te midden van de Italiaanse polders in een loofbos in Venetië, Veneto. De camping verwelkomt ook viervoeters met speciale zoners, kampeerplaatsen en huuraccommodaties. De kampeerplaatsen liggen gedeeltelijk op een schaduwrijk kampeerterrein en gedeeltelijk op een minder schaduwrijk gebied. De plaatsen zijn afgebakend en geschikt voor tenten, caravan en campers. Naast traditioneel kamperen zijn er ook stacaravans, appartementen en bungalows te huur op de camping. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende Italiaanse restaurants op de camping waar u de lekkerste maaltijden kunt eten. Ook is er een ijssalon met vers Italiaans ijs. Het zwembad van camping Village Isamar is enorm. Er is een olympisch bad, bubbelbad, stroomversnelling en een speciaal gedeelte voor kleine kinderen. Tegenover het restautant kunt u plaatsnemen op het terras en een oogje in het zeil houden. Dagelijks organiseert de camping zwemlessen, privélessen en aquagymlessen. Tijdens de zomer beschikt de camping over een rijk programma aan animatie en activiteiten. Er zijn volleybal-, beachvolleybal- en voetbaltoernooien.  In de avond kan er naar hartelust gedanst en gezongen worden.

Vakantie in Venetië bij camping Village Isamar

Camping Isamar ligt in het zuidelijke deel van de lagune van Venetië. In het stadje Chioggia, klein Venetië, is de pittoreske vismarkt een aanrader. Maak ook een boottoct over de kanalen en bezoek het eiland Pellestrina. Vlakbij de camping vindt u ook de eilanden Torcello, Murano en Burano. Een gezellig dagje uit met het hele gezin? Bezoek dan een van de pretparken: Gardaland in Verona en Mirabilandia in Ravenna, of het waterpretpark Idrofollie in Sottomarina.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €13 €24 €27,50 per dag
Extra persoon €8 €10 €12 per dag
Kind 6-12 jaar €6 €8 €10 per dag
Kind 3-5 jaar €0,00 €6 €8 per dag
Stacaravan 6 personen €100 €135 €215 per dag
Stacaravan 4 personen €73 €97 €165 per dag
Camping Village Isamar
Veneto Venetië Isolaverde di Chioggia

Via Isamar 9
30015, Isolaverde Chioggia (VE)

+39 (0)4 15 53 58 11
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half mei - half september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.