Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 800
Huuraccommodaties: 780
Oppervlakte: 27 ha

Camping Ca’ Savio

Camping Ca’ Savio in Cavallino Treporti is een gezellige familiecamping met zwembad en een eigen strand in Cavallino-Treporti (Venetië) aan de Adriatische kust. De camping is ideaal voor een strandvakantie en als vertrekpunt voor een bezoek aan Venetië en de lagune-eilanden. U heeft keuze uit afgebakende plaatsen, ingerichte bungalows en stacaravans. Op de camping heerst een informele en rustige sfeer. De camping beschikt over een prima buitenzwembad en peuterbad. Voor de kids zijn er een speeltuin en animatie aanwezig. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping Ca’ Savio excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes. Op de camping kunt u fietsen huren.  ’s Avonds kunt u terecht in het restaurant, de snackbar of pizzeria.

Kamperen in Veneto

Camping Ca’ Savio is een ideaal vertrekpunt voor een bezoek aan Venetië. U bereikt de stad met de boot, door de Lagune, en u komt op Piazza San Marco aan land. Uw vakantie naar camping Ca’ Savio kan een gelegenheid zijn om een aantal van de mooiste steden van Italië te bezoeken, die niet ver van de camping liggen en in een dagreis te bereiken zijn. Naast Venetië kunt u een bezoek brengen aan Treviso en omgeving, dat beroemd is om zijn prosecco en zijn villa’s, of aan Padua, de stad van de Heilige Antonius en van Giotto. Iets verder weg liggen de steden Verona (met de Arena en het balkon van Julia), Vicenza (de stad van Palladio en werelderfgoed van de Unesco) en Triëst, een Midden-Europese stad aan zee. Tenslotte kunt u een dagtripje maken naar de Dolomieten..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €20,50 €26,50 €38,50 per dag
Extra persoon €5,50 €7 €9,50 per dag
Beach House €70 €118 €168 per dag
Chalet Canova €58 €97 €148 per dag
Camping Ca’Savio
Veneto Venetië Cavallino Treporti

Via di Ca’Savio 77
30013 Cavallino Treporti

+39 (0)41 96 60 17
Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
het gehele jaar geopend

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.