Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 19
Oppervlakte: 1,2 ha

Villaggio Camping Valdeiva

Villaggio Camping Valdeiva in Deiva Marina is een kleinschalig campingdorp op slechts 3 km van de kust aan de Italiaanse Bloemenriviera in de regio Ligurië. De camping beschikt over kampeerplaatsen, stacaravans, bungalows, chalets en een buitenzwembad. Villaggio Camping Valdeiva biedt haar gasten een prettig en rustig verblijf, contact met de natuur en de camping is een ideale thuisbasis om gemakkelijk, met trein of boot, een bezoek te brengen aan het Park van de Cinque Terre, Portovenere en Portofin. De camping Valdeiva biedt een hele reeks aan diensten om het verblijf zo prettig mogelijk te maken, zoals een pizzeria, uitrustingen voor de kampeervakken, de bungalows, caravans, het zwembad, di minimarket, TV SAT en een WiFi punt. De camping beschikt over prima toiletten en warme douches, elektriciteit, drinkwater en parkeerplaatsen.

Vakantie in La Spezia

Niet ver van camping Valdeiva bevindt zich de bekende streek Cinque Terre, een van de wonderen van de Ligurische baai, waar duizenden toeristen naar toe gaan en gefascineerd worden door het indrukwekkende contrast tussen rotsen en zee. De Riviera di Levante biedt nog een onbesmette en soms wilde natuur. Deiva Marina is een kleine badplaats in de provincie La Spezia. De badplaats ligt middenin een prachtig gebied dat zich uitstrekt van Portofino tot Lunigiana en de Golf van La Spezia of ook wel de Golfo dei Poeti (Golf van de Dichters). Je bent hier in een schitterend beschermd gebied Monte-Serro – Punta Mesco. De bijzonder mooie zee en het historisch, cultureel rijke achterland zorgen dat Deiva Marina als vanouds door de badgasten wordt gewaardeerd en bovendien als thuisbasis wordt gebruikt voor uitstapjes, gezien de gekwalificeerde horeca, de appartementen en de diensten in de open lucht. Wandelen, vissen, zeilen, windsurfen en andere sporten kunnen zonder problemen ter plaatse worden beoefend, terwijl boot en trein prettige uitstapjes mogelijk maken naar Cinque Terre en de Golf van Tigullio. Bezoek in de omgeving van Cinque de plaatsen Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €20,00 €20,00 €26,00 per dag
Standplaats tent (2 pers.) €7 €11 €13 per dag
Grote tent/caravan/mobil home €10 €14 €21 per dag
Persoon €6,50 €6,50 €6,50 per dag
Villagio Camping Valdeiva
Ligurië La Spezia Deiva Marina

Loc Ronco 18,
19013 Deiva Marina

 

+39 (0)187 824174
Engels, Italiaans
half februari - begin november

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.