Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 217
Huuraccommodaties: 39
Oppervlakte: 6 ha

Villagio Camping Spiaggia del Riso

Villagio Camping Spiaggia del Riso in Villasimius is een familiecamping in het zuiden van Sardinië aan de kust in een groot bos met pijnbomen in Cagliari. Kom genieten van het fijne witte zandstrand, de rotsformaties en natuurlijk de zee. De kampeerplaatsen liggen verspreid op het grote kampeerterrein onder de vele pijnbomen. Er is dan ook genoeg verkoelende schaduw. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor deze laatste categorie is er een speciaal camperservicepunt aanwezig op de camping. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een bungalow of hotelkamer boeken. Zowel de bungalows als de hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Er is een supermarkt, slager, bar en een tabakswinkel op het terrein. In het restaurant kunt u heerlijke maaltijden nuttigen zowel binnen als op het terras. Camping Spiaggia del Riso beschikt over een animatieteam welke leuke activiteiten organiseert tijdens het hoogseizoen. Doe mee met de aquagymlessen, de fitness of dansavonden. Er is een Kids Club voor kinderen en een babyclub voor de allerkleinsten waar ze kunnen babydansen. Verder kunt u hier voetballen, volleyballen en tennissen op de tennisbaan. Jongeren hebben de tijd van hun leven in de discotheek en tijdens de schuimparty’s.

Kamperen op Sardinië

Rondom camping Spiaggia del Riso zijn er tal van stranden: Porto sa Ruxi, Campus, Campulongu en bijvoorbeeld Riso. Een heerlijke locatie om te luieren op het strand en te zwemmen in het verkoelende zeewater. Op Sardinië vindt u naast prachtige stranden ook ruige bergen met een geheel eigen karakter. Bezoek de mooie baaitjes en de kleinere eilandjes voor de kust. Op de beroemde Costa Smeralda zult u af en toe rijke en bekende mensen tegenkomen. De plaatsen Cagliari, Olbia en Alghero zijn aanraders..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €20 €26 €32 per dag
Extra persoon €10 €13 €16 per dag
Kind 0-11 jaar €6 €7 €9 per dag
Bungalow 4 personen €100 €130 €160 per dag
Villagio Camping Spiaggia del Riso
Sardinië Cagliari Villasimius

Via Degli Aranci 2, Loc. Campulongu
09049 Villasimius (Cagliari – Sardegna)

+39 070791052
Duits, Engels, Frans, Italiaans
eind april - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.