Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 350
Huuraccommodaties: 135
Oppervlakte: 30 ha

Camping Villaggio Santa Fortunata

Camping Villaggio Santa Fortunata in Sorrento is een gezinscamping gelegen op het schiereiland Sorrento aan de Amalfitaanse kust in Napels, Campania. Volop activiteiten, een Kids Club en een mooi zwembad zijn het decor voor een fijne vakantie in Italië. De kampeerplaatsen hebben een fantastisch uitzicht op de Vesuvius en de Golf van Napels met rondom olijven, citroenen en eeuwenoude eiken en populieren. Er is een elektriciteitsaansluiting. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor campers is er een servicepunt en aanvoer voor drinkwater. Het sanitair beschikt over douches en gratis warm water. Naast traditioneel kamperen verhuurt de camping ook houten bungalows en mobilhomes die compleet zijn ingericht. Op de camping vindt u een bar, restaurant en een campingwinkel.

Kleine gasten hoeven zich geen moment te vervelen op camping Villaggio Santa Fortunata. Er zijn kastelen, glijbanen, bruggen en schommels. De speeltuin in de buitenlucht biedt veel plezier voor kinderen. Tijdens het hoogseizoen is er ook een Kids Club met leuke activiteiten waar nieuwe vriendschappen gesloten kunnen worden. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols. Er is ook een bar voor een verkoelend drankje. In augustus organiseert de camping feesten met muziek en voorstellingen bij het zwembad. Er is een wekelijks programma in de zomer met gymnastiek, aquagym, bingo en een discotheek.

Vakantie in Napels bij Villaggio Santa Fortunata

Camping Villaggio Santa Fortunata is de ideale plek om de omgeving van Napels te ontdekken. Er zijn verschillende excursies te maken naar Capri, Ischia, Pompeï en Vesuvius. De camping ligt op 1,5 kilometer van het centrum van Sorrento en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer welke tot laat in de avond rijdt. Duikliefhebbers zijn ook van harte welkom in Sorrento. Er zijn verschillende duikclubs met cursussen voor beginners en gevorderden. Via een smal looppad vanaf de camping bent u zo bij het strand.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €24 €34 €39 per dag
Extra persoon €7,50 €11,50 €13,50 per dag
Kind 5-10 jaar €0,00 €5 €7 per dag
Hond €0,00 €0,00 €0,00 per dag
Mobile home 2 personen €320 €520 €700 per week
Mobile home 4 personen €450 €670 €850 per dag
Villaggio Santa Fortunata
Campania Napels Sorrento

Via Capo 39, 80067 Sorrento

+39 (0)81 8073574
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
begin april - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.