Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 675
Huuraccommodaties: 500
Oppervlakte: 24 ha

Camping Village Spina

Camping Village Spina in Lido di Spina is een grote camping met zwembad in het bos gelegen aan de Adriatische kust in Ferrara in de regio Emilia Romagna. De camping heeft plaatsen met afbakening en met schaduw. Tevens is er de mogelijkheid tot het huren van stacaravans en bungalows. De camping beschikt over  een privéstrand met fijn zand, waterpark met 3 zwembaden, sauna, twee restaurants, een pizzeria, een supermarkt, een speeltuin voor de kinderen en een spectaculair Animatie team dat activiteiten organiseert voor jong en oud. Op Camping Village Spina heb je keuze uit een snackbar, pizzeria, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze). Tevens is er vers brood beschikbaar. De combinatie van alle faciliteiten en de zon is camping Village Spina de ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie in Noordwest-Italië.

Vakantie aan de Adriatische kust bij Camping Village Spina

Camping Village Spina ligt in de omgeving van Ravenna, Ferrara, Venezia, Comacchio en Mirabilandia; het op 1 na grootste pretpark van Italië. Bezoek het heiligdom van Santa Maria in Aula Regia, de kathedraal van San Cassiano, het Romeinse scheepsmuseum, Comaccio, een voorproefje op Venetië met de “Treponti-brug”, het museum Remo Brindisi, het moerasmuseum of het museum van het Romeinse schip..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €15 €15 €36 per dag
Homair Village Spina
Emilia-Romagna Ferrara Lido di Spina

Via del campeggio 99, 44029 Lido di Spina

+39 (0)5 33 33 01 79
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
eind april - half september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.