Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 463

Camping Village Jolly

Camping Village Jolly in Marghera is een actieve camping op 10 minuten van de beroemde stad Venetië in Veneto. Vanaf de camping is er een pendeldienst waarmee u makkelijk en snel naar het centrum van Venetië wordt gebracht.

De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Ze beschikken over een elektriciteitsaansluiting en een fonteintje met drinkwater. Naast traditioneel kamperen kan men ook een vakantie boeken in een van de bungalows, ingerichte tenten, chalets of stacaravans. In het restaurant en de pizzeria zijn heerlijke maaltijden te krijgen. Ook is er een campingwinkel en een broodservice zodat u dagelijks opstaat met vers brood.

Camping Village Jolly beschikt over een groot zwembad met twee jacuzzi’s. Rondom het zwembad staan listoelen en parasols. Ga samen met vrienden een potje beachvolleybal spelen of een partijtje tafeltennissen. In de avond wordt het restaurant omgebouwd tot discotheek en kan er tot in de late uurtjes gedanst worden.

Vakantie in Venetië bij Camping Village Jolly

Het gehele jaar door zijn er tal van leuke evenementen in Italië. In februari wacht het beroemde carnaval van Venetië op u. In mei doen 6000 deelnemers mee aan de marathon in Venetië en met kerstmis zijn er prachtige kerstmarkten. Vanaf camping Village Jolly bereikt u deze geweldige stad binnen 10 minuten. Bezoek de Brug der Zuchten, de Rialtobrug en het San Marcoplein..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €22,00 €22,00 €56,00 per dag
Camping Village Jolly
Veneto Venetië Marghera

Via De Marchi 7, 30175,
Marghera – Venezia (VE)

+39 041920312
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
gehele jaar geopend

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.