Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 3
Oppervlakte: 2,5 ha

Tendi Agricamping Romita

Agricamping Romita is een rustig gelegen, kleine camping met 25 kampeerplaatsen en 3 mooie safaritenten. Het ligt in de groene heuvels van Toscane tussen de dorpjes Tavarnelle en San Casciano in val di Pesa. De Tendi safari- lodgetenten staan tussen de olijfbomen in glooiend terrein met prachtig uitzicht. Uiteraard is er op de Agricamping Romita een zwembad met terras en kleine bar aanwezig. In het campingwinkeltje kunt u vers brood bestellen en enkele lokale specialiteiten verkrijgen (o.a. olijfolie, honing, marmelade, lokale kaas, salami, wijn). ’s Avonds kunt u heerlijk eten bij het 4 kilometer verder gelegen Antica Pieve in Tavarnelle Val di Pesa. De eigenaren organiseren excursies naar wijnboerderijen met proeverij. De mooie vlakke kampeerplaatsen liggen tussen de olijfbomen en zijn voorzien van elektriciteit. Agricamping Romita beschikt over nieuw sanitair (warm en koud water). Bij de tent staat een eigen BBQ. Elke dag kunt u vers brood bestellen. Bij de kleine receptie liggen wandel- en fiets kaarten. Tevens kunt u een mountainbike huren via de camping. Op 300 meter van de camping kunt u paardrijden. Er is een wifi punt aanwezig.

Glamping in Toscane bij Agricamping Romita

De regio Toscane is een van de bekendste en mooiste streken van Italië. Agricamping Romita ligt middenin Toscane, 30 kilometer ten zuiden van Florence. Het Toscaanse landschap wordt gekenmerkt door groene heuvels met cipressen en prachtige steden en dorpen, waarvan Florence, Siena en San Gimignano de bekendste zijn. Verder staat de streek staat bekend om haar Chianti wijnen en olijfolie. Een bezoek aan deze wijn- en olijfboeren mag dan ook zeker niet ontbreken. De eigenaren van Agricamping Romita maken o.a. eigen olijfolie. Dit is een plek om Toscane te ontdekken en te genieten van het goede Toscaanse leven..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Safaritent 4/6 personen €57 €57 €117 per nacht
Tendi Agricamping Romita
Toscane Florence Firenze

Via Romita Cap 50028,
Tavarnelle Val di Pesa (FI) Italia

+31 (0)72 751 37 51
Engels, Italiaans
mei - september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.