Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 530
Huuraccommodaties: 169
Oppervlakte: 15 ha

Residence Punta Spin

Camping Residence Punta Spin in Grado is een familiecamping gelegen aan het strand aan de Adriatische kust in Gorizia, Friuli. Het strand, de zee en een mooi zwemparadijs zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Italië. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het kampeerterrein in twee zones. Een gedeelte vlakbij het strand en het andere gedeelte ligt in het bos. De ruime plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kan men ook overnachten in een van de bungalows of mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en liggen op enkele meters van het strand. Op de camping vindt u een supermarkt, restaurant, pizzeria en twee bars. Ook is er een ijssalon met overheerlijk Italiaans ijs. Vakantie vieren op camping Residence Punt Spin betekent een vakantie om nooit te vergeten. Tijdens de fitnesslessen blijft u in vorm en in het zwemparadijs kunt u lekker afkoelen. Er zijn drie zwembaden met peuterbadje voor de kleinsten. Verder is er een sauna en een onspanningsruimte. De verlichte tennisbanen zorgen ervoor dat u op elk gewenst moment van de dag een balletje kunt slaan. Ook treft u minigolf, tafeltennis en een voetbalveld aan op deze camping.

Vakantie aan de Adriatische kust

Gasten van camping Residence Punta Spin hebben toegang tot het privéstrand. De camping bevindt zich op enkele kilometer van Val Cavanata, een ideaal vertrekpunt om de natuur en de omgeving te ontdekken. Bezoek ook de prachtige steden Grado, Trieste en Aquilera die allen op een paar autominuten van de camping liggen. De basiliek Piazza della Corte en de basiliek Santa Maria della Grazie zijn twee van de vele basilieken die er te bewonderen zijn in Grado. Een feest voor cultuurliefhebbers!.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €21 €30 €39 per dag
Extra persoon €6 €10 €13 per dag
Kind 12-15 jaar €5 €7 €10 per dag
Kind 3-11 jaar €4 €5 €8 per dag
Hond €3 €3 €5 per dag
Bungalow 4 personen €62 €75 €80 per dag
Bungalow 6 personen €73 €88 €111 per dag
Residence Punta Spin
Friuli-Venezia Giulia Gorizia Grado

Via Monfalcone 10
34073 Grado

+39 0431 81780
Duits, Engels, Frans, Italiaans
half april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.