Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 800
Huuraccommodaties: 198
Oppervlakte: 30 ha

PuntAla Camping Resort

PuntAla Camping Resort in Castiglione della Pescaia is een grote camping direct aan zee, gelegen in het bos aan de Toscaanse kust in Punt Ala in de provincie Grosseto (Toscane). De camping in Midden-Italië biedt uit stacaravans, bungalows en kampeerplaatsen met afbakening en voldoende schaduw. PuntAla Camping Resort ligt nabij een zandstrand. De camping beschikt over prima sanitair. Verder zijn er wasmachines en is er de mogelijkheid om te strijken. Andere voorzieningen zijn onder ander: fietsverhuur, kanoverhuur, motorboten en surfplanken. Er is een Wifi punt en kan je excursies en dagtochtjes bespreken. Voor de sportieve vakantieganger heeft PuntAla Camping Resort verschillende fietsroutes en is het toegestaan om te snorkelen, windsurfen en waterskiën. Je kan op eigen gelegenheid of met fietsinstructeur tochten maken. Op de camping is in het hoogseizoen een animatieprogramma. Koken hoeft niet altijd. Op PuntAla Camping Resort is een snackbar, pizzeria, restaurant met kleine kaart en restaurant met ruime keuze aanwezig. Vanaf de camping is het strand direct bereikbaar. Er zijn parasols, strandstoelen en ligbedden in meerdere rijen opgesteld voor de zee met uitzicht op Marina di Punta Ala. PuntAla Camping Resort heeft een eigen zeilschool gespecialiseerd in catamaran-, zwaardboot- en surfcursussen.

Vakantie aan de Toscaanse kust

Camping PuntAla Camping Resort ligt nabij Castiglione della Pescaia, een typisch Maremmaans vissersdorp dat nog niet is aangetast door het massatoerisme. Het middeleeuwse Borgo, Castiglione alto, is een van de meest typische Toscaanse plekjes. Castiglione della Pescaia bevindt zich ten noorden van Marina di Grosseto en is volgens velen de mooiste badplaats van de kust. Maak een wandeling door de nauwe straatjes en langs de middeleeuwse muren (14e eeuw) met uitzicht op de haven. Op heldere dagen kan je de eilanden Elba, Corsica, Montecristo, het Isola del Giglio en de Monte Argentario zien liggen..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €18 €48 €48 per dag
PuntAla Camping Resort
Toscane Grosseto Castiglione della Pescaia

Punta Ala,
58043 Castiglione della Pescaia

+39 (0)5 64 92 22 94
Engels, Frans, Italiaans, Spaans
eind april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.