Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 110
Huuraccommodaties: 22
Oppervlakte: 3,5 ha

Camping Podere Sei Poorte

Camping Podere Sei Poorte in Monteciccardo is een zeer ruim opgezette familiecamping met zwembad geleid door een Nederlands gezin. De camping is gelegen in de heuvels tussen Pesaro en Fano op 25 km van de Adriatische zee in de regio Marche (Midden-Italië).

De camping heeft 110 ruime staanplaatsen van ca. 150 m². Daarnaast zijn er 8 mobilhome’s, 6 lodge tenten (met eigen sanitair) en 6 ingerichte Safaritenten te huur op camping Podere Sei Poorte. De camping is goed bereikbaar met campers en grote caravans.

Vakantie in Marche bij Podere Sei Poorte

De omgeving van camping Podere Sei Poorte biedt vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Er zijn in de omgeving prachtige steden zoals, Pesaro, Fano, Urbino, San Marino, Rimini en Gradara, waar u kunt genieten van een rijke historie en cultuur, gezellige boulevards, drukke markten en Italiaans design op allerlei gebied.

Daarnaast zijn er in de omgeving verschillende natuurparken die een verrassende wisseling in het landschap laten zien. Ook culinaire uitstapjes zijn mogelijk, zoals wijn en olie proeverijen..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €25,00 €40,00 per dag
Kampeerplaats €25 €25 €42 per dag
Mobilhome €50 €25 €125 per dag
Lodgetent type A €50 €50 €130 per dag
Lodgetent type B €55 €55 €140 per dag
Camping Podere Sei Poorte
Marche Pesaro-Urbino Monteciccardo

Via Petricci 14, 61020 Monteciccardo

+39 0721 910 286
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
eind april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.