Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 16
Huuraccommodaties: 8

Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo

Camping Parco Rurale Alture di Polazzo in Fogliano Redipuglia is een organische boerderijcamping vlakbij de grens met Slovenië in Gorizia, Friuli. Een ideale camping voor mensen die houden van relaxte wandelingen, gezond eten en vooral rust en ontspanning. Er zijn enkele familievriendelijke kampeerplaatsen. De plekken kijken uit over het glooiende terrein. Het kampeerterrein is met gras begroeid en her en der staan bomen die verkoelende schaduw bieden. Daarnaast beschikt de camping over knusse en comfortabele appartementen. Tijdens uw verblijf op deze camping geniet u van de organische producten geproduceerd op de boerderij zoals gezond eten en wijn. Op camping Parco Rurale Alture di Polazzo kunt u verschillende onderdelen van de boerderij bezoeken. Het is een biologisch agrarisch bedrijf met veel dieren en fruit- en groenteteelt. Bewonder de schapen, koeien en ezels. Er is een omheind zwembad met uitzicht op de dieren en de akkers. Op het terras staan ligstoelen en parasols. Er is een buitenspeeltuin voor kinderen.

Vakantie in Friuli bij Parco Rurale Alture di Polazzo

Vanaf camping Paro Rurale Alture di Polazzo kunt u de Karst steden bezoeken. De camping ligt op 12 kilometer van de Sloveense grens en binnen een uurtje bent u in Ljubljana, de hoofdstad. De Adriatische kust ligt op 15 kilometer afstand en ook Venezië is in de buurt. Bezoek de prachtige kastelen en de dorpen Aquileia, Cividale en de beroemde grotten in Postojna..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €24 €24 €24 Per dag
Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo
Friuli-Venezia Giulia Gorizia Fogliano Redipuglia

Via Fornaci 1/A, Fogliano Redipuglia
34070 – Gorizia

+39 0481 1995220
Engels, Italiaans
begin maart - eind november

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.