Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 360
Huuraccommodaties: 60
Oppervlakte: 15 ha

Parco Delle Piscine

Camping Parco Delle Piscine in Sarteano is een gezellige familiecamping met zwembad in het zuidoosten van Toscane op de grens van Umbrië en Siena in Midden-Italië. De kindvriendelijke camping heeft grote, schaduwrijke kampeerplaatsen onder bomen met voldoende privacy en van elkaar afgescheiden. Tevens verhuurt camping Parco Delle Piscine stacaravans. De prachtig gelegen camping beschikt over een drie zwembaden en peuterbad, waar je volop vertier vind of lekker kunt genieten van de zon. Daarnaast beschikt de camping over prima sanitair, internet, een speeltuin en sportterrein. Voor de sportieve vakantieganger biedt camping Parco Delle Piscine excursieprogramma’s, begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Op de camping worden geen grote evenementen georganiseerd. Je kan deelnemen aan aquagym, excursies, wijnproeverijen en kookworkshops. Op camping Parco Delle Piscine is een snackbar, pizzeria, zelfbedieningsrestuarant en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. De combinatie van zon, koele avonden, rust, geen harde muziek en gezelligheid maakt de vakantie op camping Parco Delle Piscine erg aangenaam. Een verblijf op camping Parco Delle Piscine is een ervaring voor jong en oud en ideaal voor jonge gezinnen in het hoogseizoen en senioren in het laagseizoen. Cultuur, fiets, natuur, wandel en wijnliefhebbers zijn hier aan het goede adres.

Vakantie in Siena bij Parco Delle Piscine

Camping Parco Delle Piscine ligt op loopafstand van het gezellige authentieke dorpje Sarteano. Hier kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen, kleine restaurantjes of een lekker Italiaans ijsje. Vooral in augustus worden er in Sarteano verschillende festiviteiten georganiseerd. Tijdens je vakantie op camping Parco Delle Piscine kan je Toscaanse dorpjes en steden bezoeken, zoals Siena, Arezzo, Perugia, Assisien en Florence. In de omgeving liggen mooie wandel en fietsroutes..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €31 €41 €53 per dag
Extra persoon €9 €11 €15 per dag
Kind 3-10 jaar €9 €11 €14 per dag
Stacaravan €55 €90 €140 per dag
Parco Delle Piscine
Toscane Siena Sarteano

Via del Bagno Santo 29
53047 Sarteano (SI)

+39 0578 26971
Duits, Engels, Italiaans
april - september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.