Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 154
Huuraccommodaties: 387
Oppervlakte: 11 ha

Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno

Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno is een levendige camping met zwembad te midden van de Toscaanse heuvels. Het vakantiepark bevindt zich halverwege Florence en Arezzo en op korte afstand van de andere Toscaanse kunststeden. De camping is de ideale plek voor sportievelingen, cultuurliefhebbers en gezinnen die comfort zoeken.

Deze terrassencamping heeft plaatsen met afbakening (heggetjes), met schaduw en zonder schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans, trekkershutten, kamers, appartementen en bungalows. De camping beschikt over twee waterparken met meerdere zwembaden, speeltuin, sportterrein, restaurants en een fitnesscentrum.

Voor de sportieve vakantieganger heeft camping Norcenni Girasole Club diverse excursieprogramma’s en dagtripjes, begeleide wandeltochten, wijnproeverijen en verschillende fietsroutes. Voor de kids is er een een animatieprogramma. Koken hoeft niet altijd, want op de camping zijn een snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. In het prachtig restaurant met terras en uitzicht op de Apennijnen kunt u genieten van de echte Toscaanse keuken.

Vakantie in de Toscaanse heuvels bij Norcenni Girasole Club

Camping Norcenni Girasole Club is prachtig gelegen tussen de uitgestrekte heuvels van de beroemde Chianti streek in Toscane. De cultuurhistorische stad Florence is vanuit hier zeer goed te bereiken. U vindt de in de buurt van het stadje Figline Valdarno, tussen de zonnebloemvelden en de olijf- en wijngaarden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €25,00 €46,00 per dag
Norcenni Girasole Club
Toscane Florence Figline Valdarno

Via Norcenni, 7,
50063 Figline Valdarno – Firenze

+39 (0)5 59 15 141
alf april - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.