Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 120
Oppervlakte: 4 ha

Camping Michelangelo

Camping Michelangelo is een groene camping op loopafstand van het centrum van Florence (Toscane). De camping is omgeven door groen met een adembenemend uitzicht. De plaatsen zijn ruim en schaduwrijk, allemaal voorzien van elektriciteit en een fonteintje met drinkwater. De plaatsen op Camping Michelangelo zijn ideaal voor een vakantie met tent. De camping ligt op het beroemde Michelangeloplein, op nog geen 10 minuten loopafstand van het historische centrum van de Toscaanse hoofdstad, met alle pracht en praal die de stad te bieden heeft. In het restaurant Ti Amo Florence kunt u terecht voor heerlijke gerechten, zoals een heerlijke steak Fiorentina of een krokante pizza, en de beste wijnen. Het restaurant wordt elke avond omgetoverd in een disco-pub om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een drankje en de muziek.

Vakantie in Florence bij Camping Michelangelo

Camping Michelangelo ligt vlakbij het centrum van Florence. U bent een aantal minuten verwijderd van het historisch centrum, de Duomo, Piazza Signoria, Palazzo Vecchio, het Uffizi museum en het Baptiserium.

240

120

4 ha

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Camping Michelangelo
Toscane Florence Firenze

Viale Michelangelo 80,
50125 Firenze

+39 (0)55 68 11 97
april - oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.