Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 10
Oppervlakte: 1 ha

Lilybeo Camping Village

Camping Lilybeo Village ligt op het uiterste puntje van het eiland Sicilië bij Marsala: een eeuwenoud stadje met onder andere Arabische, Spaanse en Griekse invloeden. Al deze invloeden brengen een interessante cultuur met zich mee. De stad is in 2013 uitgeroepen tot dé Europese stad van de wijn. Ook staat Marsala bekend als de perfecte bestemming om er te kitesurfen. Camping Lilybeo Village heeft 40 campingplaatsen en 10 huisjes waarin u kunt verblijven. Op de camping is een zwembad, wifi, een speeltuin voor kinderen en genoeg mogelijkheden om sportieve activiteiten te ondernemen.

Vakantie op Sicilië

Het fijne klimaat, de azuurblauwe zee en wonderschone natuur maken dat Marsala een perfecte vakantiebestemming is. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor mooie wandelingen en de cultuur en historie van Sicilië maken het eveneens een perfecte bestemming voor cultuurliefhebbers. Camping Lilybeo Village ligt dicht bij alles wat het gebied te bieden heeft en biedt u alle comfort en rust die u tijdens uw vakantie wenst te hebben. Voor wie graag een actievere vakantie heeft, biedt de camping excursies aan en geven ze tips over lekkere eetgelegenheden!

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €22 €30 €35 per dag
Extra persoon €6 €9 €10 per dag
Kind 3-14 jaar €4 €6 €7 per dag
Appartement €50 €70 €100 per dag
Lilybeo Camping Village
Sicilië Marsala

Contrada Bambina 131 B bis
91025 Marsala, Sicilië

+39923998357
Engels, Italiaans
het gehele jaar geopend

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.