Bijzonderheden

Kampeerterrein

Huuraccommodaties: 750
Oppervlakte: 13 ha

Camping Altomincio Family Park

Camping Altomincio Family Park in Valeggio sul Mincio is een luxe 4 sterren camping met een schitterend zwemparadijs in de provincie Verona vlak bij het Gardameer. De grote camping in Noord-Italië biedteen grote variëteit aan stacaravans. De camping beschikt over een schitterend zwemparadijs met lagune zwembaden en glijbanen. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en de ouders kunnen zich heerlijk ontspannen. Er wordt nachtzwemmen georganiseerd. Op camping Altomincio Family Park is een campingwinkel, tennisbaan, midgetgolf, fietsverhuur en voetbalveld aanwezig. Voor jong en oud worden er sporttoernooien georganiseerd en kunnen de kinderen terecht in de min-club en tienerclub. Kies voor een gebakje bij de bakker of geniet van een pannenkoek, een ijsje of pizza. Een keer niet koken? Camping Altomincio Family Park beschikt over een prima restaurant met lokale Italiaanse specialiteiten.

Vakantie aan het Gardameer

Camping Altomincio Family Park ligt op 10 minuten van het Gardameer. Het Gardameer is populair onder watersporters en je kan er heerlijk zwemmen. In de omgeving van de camping liggen verschillende pret- en attractieparken. Breng een bezoek aan het Malvezzi-plein, aan de citadel van Desenzano del Garda, een bezoek aan Verona, aan het Castelvecchio-museum, de arena’s, het Scaligera-kasteel, het huis van Julia, en de steden Mantua en Brescia.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Mobile home 4/6 persone €35 €76,50 €190 per dag

Homair – Altomincio Family Park
Veneto Verona Valeggio sul Mincio

Località Torrente Valle
37067 Salionze di Valeggio sul Mincio (Verona)

 

+39 (0)4 52 37 35 40
Engels, Italiaans
half april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.