Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: Kapeerplaatsen: 290
Huuraccommodaties: 215
Huuraccommodaties: 215
Oppervlakte: 8 ha

Camping Florenz

Camping Florenz in Lido degli Scacchi is een grote camping aan de Adriatische kust, in Emilia-Romagna. . De camping in Noordoost-Italië beschikt over, een zwembad, speeltuin, sportterrein en verhuurt toeristische plaatsen met afbakening, stacaravans en bungalows.

Camping Florenz is een ideale familiecamping voor een gevarieerde strandvakantie in Italië!

Bij de camping ligt een uitgestrekt privé-strand en een deel van de camping ligt in de duinen. Camping Florenz biedt een mooi zwembad met apart peuterbad, sportveld, excursieprogramma’s, een miniclub en animatieprogramma, WiFi punt en er zijn een stoombad en beautycenter aanwezig.

Op de camping is een snackbar, pizzeria, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood.

Vakantie aan de Adriatische kust bij camping Florenz

Het plaatsje Lido degli Scacchi ligt op loopafstand van camping Florenz. Hier vind je winkels, gezellige terrasjes en restaurants.

Lido degli Scacchi ligt in de buurt van de grote meren van Comacchio. Hier kan je zwemmen, boottochtjes maken en een kano huren. Er zijn ook mooie fietsroutes uitgestippeld.

Daarnaast kan je dagtochtjes maken naar Venetië (100 km) en Ravenna of de steden Bologna en Verona..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €23,60 €23,60 €45,00 per dag
Camping Florenz
Emilia-Romagna Ferrara Lido degli Scacchi

Viale Alpi Centrali 199,
44020 Lido degli Scacchi – Comacchio (Ferrara)

 

+39 (0)53 3380193
Duits, Engels, Frans, Italiaans
half april - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.