Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 65
Oppervlakte: 10 ha

Centro Vacanze San Marino

Vakantiedorp Centro Vacanze San Marino in Cailungo is een terrassencamping op een heuvel met zwembad in San Marino vlakbij Rimini en de zee (Emilia-Romagna). De camping in Noordoost-Italië kijkt uit over de Adriatische Rivièra van Rimini. Je kan staanplaatsen, ingerichte tenten en stacaravans huren en terecht in het Garden Village Hotel met appartementen en hotelkamers.

De camping beschikt over een buitenzwembad, speeltuin en sportterrein, animatie en kinderclub (gratis), tennis-, voetbal-, en volleybalveld, jeu de boules en tafeltennis. Voor de sportieve vakantieganger heeft Centro Vacanze San Maring excursieprogramma’s. Er zijn ook diverse activiteiten in het water, waaronder aquarobics en groepsdansen. Er is een WiFi-punt.

Een keer niet koken? Je kan prima eten in de snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Geniet van de lokale keuken, de zelfgemaakte pasta’s en vleesspecialiteiten. Op Centro Vacanze San Marino kan je terecht voor vers brood en in de mini supermarkt.

Vakantie aan de Adriatische kust bij Centro Vacanze San Marino

In de omgeving van Centro Vacanze San Marino liggen de Adriatische Rivièra, Ravenna, San Leo, Urbino en Gradarara. Bezoek de grotten van Frasassi, de verschillende thema- en pretparken..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €22,00 €37 €37,00 per dag
Volwassene €7,5 €9 €10 per dag
Kind 3-9 jaar €3 €5 €8 per dag
Standaard standplaats €10 €14 €17 per dag
Grote standplaats €10 €17 €22 per dag
Hond €2 €3 €5 per dag
Centro Vacanze San Marino
Emilia-Romagna Rimini San Marino

Strada di San Michele, 50
47893 Cailungo – Rep. di San Marino

+39 (0)5 49 90 39 64
Engels, Italiaans
het gehele jaar geopend

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.