Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 4
Oppervlakte: 3 ha

Camping Catinaccio Rosengarten

Camping Catinaccio Rosengarten in Pozza di Fassa is een heerlijk rustige camping in een zonovergoten omgeving in het hartje van de Dolomieten. De camping biedt kampeerplaatsen en huuraccommodaties. De camping Catinaccio Rosengarten ligt midden in de vallei, naast het dorpje Pozza di Fassa. Er zijn gloednieuwe sanitaire voorzieningen, een typisch Italiaanse bar waar u de dag kunt starten met een heerlijk ontbijt en waar u elke dag verse melk en knapperig brood kunt bestellen. Daarnaast zijn er een splinternieuwe ontmoetingsruimte om ’s avonds naar muziek te luisteren, te dansen, aan culturele evenementen deel te nemen, tafelvoetbal en pingpong te spelen, met een groot televisiescherm. De Kids club zorgt in het hoogseizoen voor het vermaak van uw kinderen zodat u zelf onbezorgd kunt genieten van uw vakantie en echt kunt uitrusten.

Kamperen in Trente

In de zomer is de camping een ideale basis voor interessante excursies en beklimmingen. De camping biedt in de winter toegang tot de belangrijkste skiliften en de prachtige pisten voor langlaufen van de regio. Camping Catinaccio Rosengarten organiseren natuurwandeling met een berggids zodat u de kans krijgt om alle plekjes in de omgeving te verkennen. Bovendien is de camping ideaal gelegen voor wie van mountainbiken houdt. Alles wat u van een vakantie in de bergen verwacht, kunt u hier ook echt doen: kuieren, wandelen, tochten maken, nordic walking beoefenen, genieten van de natuur en nog veel meer!.

9

4

3 ha

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €32,00 €50,20 €50,20 per dag
Persoon €8,30 €9,30 €11,60 per dag
Baby tot 2 jaar €3 €4 per dag
Kind 10-14 jaar €6 €6,80 €7,90 per dag
Standplaats tent €8,20 €9 €11 per dag
Caravan plaats €4 €6 €34 per dag
Hond €3 €3,50 €4 per dag
Camping Catinaccio Rosengarten
Trento Trente Pozza di Fassa

Strada De Pucia, 4, Pozza di Fassa (TN)

+39 (0)4 6276 33 05
Engels, Italiaans
het hele jaar geopend

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.