Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 342
Huuraccommodaties: 34
Oppervlakte: 6 ha

Camping Village Santapomata

Camping Village Santapomata in Castiglione della Pescaia is een boscamping direct gelegen aan het zandstrand in Toscane in een mooi bos met pijnbomen in Grosseto. Deze camping beschikt over veel schaduw dankzij de bomen en het is ideaal voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Auto’s kunnen worden geparkeerd op een privéparkeerplaats buiten het campinggedeelte. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een woonwagen, mobilhome of bungalow. Er is een privéstrand, een bar met internetverbinding en een supermarkt. Maaltijden kunt u nuttigen in het restaurant met pizzeria. Er is een wasserette zodat u uw wasjes kunt draaien. Camping Santapomata heeft in de zomerperiode in juli en augustus een Kids Club voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De perfecte manier om nieuwe vriendjes te  maken. Er zijn leuke activiteiten zoals verven en tekenen en groepsspelletjes. Ook op het strand organiseert de camping allerlei animatie: zandkastelen bouwen en spelen met knikkers. In de avond is er op donderdag een pizzaparty voor het hele gezin.

Kamperen in Toscane

Camping Santapomata ligt direct aan het zandstrand aan de Toscaanse kust. Het is 6 kilometer naar Castiglione della Pescaia en haar schone wateren, prachtige stranden en ongerepte natuur. Bezoek vooral de dorpen rondom de camping zoals Tirli, Scarlino en Massa Maritima. Tijdens een vakantie in Toscana is er zoveel te zien. Het wonderschone Siena, maar ook Florence, Volterra en San Gimignano..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €10 €13 €17 per dag
Extra persoon €6 €10 €14 per dag
Kind 3-5 jaar €6 €8 per dag
Tent 2 personen €6 €10 €15 per dag
Tent 4 personen €8 €12 €16 per dag
Camper/caravan €8 €13 €17 per dag
Bungalow 3/4 personen €25 €50 €85 per dag
Hond €2 €3 €4 per dag
Camping Village Santapomata
Toscane Grosseto Castiglione della Pescaia

Strada delle Rocchette,
58043 Castiglione della Pescaia – Grosseto (Toscana)

+39 0564 941037
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
eind maart - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.