Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 450
Huuraccommodaties: 139
Oppervlakte: 11 ha

Camping Village Laguna Blu

Camping Village Laguna Blu in Fertilia is een actieve camping op het eiland Sardinië aan de populaire Riviera del Corrallois op 5 kilometer van Alghero in Sassari. Een grote camping gelegen aan een privéstrand met veel watersportmogelijkheden in de buurt. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Geniet van de luxe van een elektriciteitsaansluiting. Er zijn ook plaatsen met een waterpunt en afvalwateraansluiting. Met de camper maakt u gratis gebruik van het speciale servicepunt. Naast traditioneel kamperen zijn er ook hotelkamers en mobilhomes te huur. Als u geen zin heeft om te koken gaat u uiteten in het restaurant of haalt u een pizza bij de pizzeria. Er is een supermarkt en een souvenirwinkel. Voor kinderen is er een Kids Club op camping Village Laguna Blu. Er zijn verschillende animatoren die Engels, Frans, Italiaans en Duits spreken. Een leuke manier om nieuwe vriendjes te maken. Verder vindt u op de camping een recreatieruimte met tafeltennistafels en een sportterrein waar u verschillende sporten kunt beoefenen. De camping organiseert verschillende excursies in de buurt, een leuke manier om de omgeving te verkennen.

Kamperen op Sardinië

Rondom camping Village Laguna Blu zijn diverse activiteiten te ondernemen. Zo kunt u vogels spotten zoals roze flamingo’s en vissen in een zoetwater lagune waar een ruïne van een Romeinse brug ligt. In de buurt liggen duikscholen waar u lessen kunt nemen. Ook zijn er duikexcursies of u kunt gaan snorkelen en de onderwaterwereld van Capo Caccia bewonderen. Verder kan men hier windsurfen en zeilen. Ook de vestingstad Alghero is een aanrader tijdens uw vakantie in Italië. Bekijk de oude muren, historische huizen, kastelen en torens. Drink een drankje bij een bar en geniet van het uitzicht op zee.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €59 €59 €81 per dag
Camping Village Laguna Blu
Sardinië Sassari Fertilia

Strada statale 127 bis km 41,
07041 Alghero

+39 079930111
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
begin april - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.