Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 700
Oppervlakte: 30 ha

Camping Village Fabulous bij Rome

Camping Village Fabulous in Rome is een familiecamping vlakbij het centrum van Rome en de zee van Ostia in een prachtig pijnbomenbos in Roma, Lazio. U kunt het gehele jaar terecht in een van de prachtige huuraccommodaties.

De kampeerplaatsen liggen in het verkoelende pijnbomenbos van meer dan 30 hectare. Er is mogelijkheid voor een elektriciteitsaansluiting. De plekken zijn afgebakend en verhard met veel schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u een vakantie boeken in een van de huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een broodservice en een campingwinkel waar u de dagelijkse boodschappen kunt halen. Op de gemeenschappelijke barbecueplaats ontmoet  u andere campinggasten tijdens het grillen.

Er zijn twee grote zwembaden. Een bad waar kinderen volop plezier kunnen maken en een wedstrijdbad waar u naar hartelust baantjes kunt trekken. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols zodat u op uw gemak een boekje kunt lezen en een oogje in het zeil kunt houden. De Kids Club organiseert leuke activiteiten voor kinderen. Ook is er minigolf, een speeltuin en een springkussen. Voor de jeugd is er een discotheek en een skelterparadijs.

Vakantie in Rome bij Camping Village Fabulous

Camping Village Fabulous liht halverwege Lido di Ostia en het historische centrum van Rome. Binnen een mum van tijd bewondert u de prachtige musea en gebouwen. Doe mee aan de vele excursies en bekijk de mooiste plekjes van Rome. De opgravingen van het Ostia Antica, Tivoli en Villa d’Este zijn ook een must tijdens een vakantie in Italië. De excursie ‘Roma by Night’ is een aanrader. Napels en Pompeï zijn ook plaatsen die u niet aan u voorbij mag laten gaan.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €23,00 €35,00 per dag
Camping Village Fabulous
Lazio Roma Rome

Via di Malafede, 205,
00125 Rome

+39 06 5259354
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
het gehele jaar geopend

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.