Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 564
Huuraccommodaties: 176
Oppervlakte: 10,7 ha

Camping Village Cavallino

Camping Village Cavallino in Cavallino is een gezinscamping gelegen aan de kust op een schiereiland omgeven door pijnbomen in de buurt van Venetië in Veneto. Een ideale camping voor jonge mensen en gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar rust. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een kampeerterrein vol pijnbomen, platanen en olijfbomen. Vanaf uw plaats heeft u uitzicht op het uitgestrekte strand. Naast traditioneel kamperen kunt u verblijven in een stacaravan of bungalow die van alle gemakken is voorzien. Alle plekken zijn voorzien van elektriciteit, water en afvalwaterafvoer. Het restaurant serveert typisch Italiaanse gerechten. Ook kunt u hier ontbijten en lunchen. U kunt uw verblijf doorbrengen op basis van half- of volpension. Verder is er een pizzeria en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Op camping Village Cavallino kan er naar hartelust gezwommen worden in het zwembad met jacuzzi. Voor de kleintjes is er een peuterbadje waar ze lekker kunnen plonzen. Er is een badmeester aanwezig. Tijdens het hoogseizoen organiseert het animatieteam leuke activiteiten zoals spelletjes, sportwedstrijden en entertainment. Ook vindt u minigolf, tafeltennis, beachvolleybal en een speeltuin voor kinderen.

Vakantie in Veneto

Op 30 minuten van camping Village Cavallino ligt Venetië en het San Marcoplein. De boot ligt op 5 minuten van de camping bij Punta Sabbioni. Vanaf de camping heeft u directe toegang tot het strand. De eilanden Murano, Burano en Torcelle zijn makkelijk te bereiken en kleine paradijsjes. Geniet van de natuur, de vele soorten vogels en de roze flamingo’s..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €23,00 €32,50 €48,00 per dag
Camping Village Cavallino
Veneto Venetië Cavallino

Via delle Batterie, 164,
30013 Cavallino (Venezia)

 +39 0415300826
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.