Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 450
Huuraccommodaties: 101
Oppervlakte: 13 ha

Camping Village Capo d’Orso

Camping Village Capo d’Orso in Palau is een gastvrije camping direct gelegen aan zee en de witte zandstranden tegenover de archipel van La Maddalena op het eiland Sardinië in Olbia-Tempio. Deze camping is ideaal voor iedereen die houdt van de zee, het strand en watersporten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een campingwinkel en een souvenirwinkel op de camping. Heeft u geen zin om te koken, eet dan een heerlijke maaltijd in het restaurant of bij de pizzeria. Geniet van het prachtige zeeuitzicht op het terras. Er is ook een snackbar en een bar. Sportliefhebbers leven zich uit op het voetbalveld of bij de tennisbaan. Het animatieteam van camping Village Capo d’Orso organiseert gezellige animatie en activiteiten gedurende de hele dag en avond. Er is een Kids Club voor kinderen met leuke spelletjes en waar ze makkelijk nieuwe vriendjes kunnen maken.

Vakantie op Sardinië

Rondom camping Village Capo d’Orso zijn er tal van duik- en surfscholen waar u verschillende cursussen kunt volgen. De camping ligt direct aan zee waar u tal van watersporten kunt beoefenen of juist niets kunt doen en genieten van de zon op uw strandlaken. Ook ideaal voor windsurfers en liefhebbers van kanoën. Het natuurpark van de Maddalena Archipel ligt in de buurt. Hier geniet u van de indrukwekkende onderwaterwereld. Boek ook een van de excursies die direct vanaf de camping vertrekken naar de Maddalena eilanden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €18 €26,50 €32 per dag
Extra persoon €6 €9 €12 per dag
Mobile home 4 personen €47 €107 €149 per dag
Bungalow 6 personen €52 €112 €175 per dag
Camping Village Capo d’Orso
Sardinië Olbia-Tempio Palau

Località Le Saline
07020 Palau OT

+39 (0)7 89 70 20 07
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half mei - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.